Monday, April 30, 2007

aa...sa nu uitam...

15 aprilie 2007

Deci gata cu mess pe telefonul mobil....nush de ce dar cred ca vine ziua aia cand fara vina va fi izbit saracu........am momente can ma uit la el neputincios asteptand stiu io ce.....si nu e nik....si cum ceas la mana e ....nu vad rostul lui pe langa mine...poate fac cadou lu baiatul asta de lucra cu mine...nus....vad io.Si apropo de ceas...sa stii ca nu tiuie k altadata...trist si asta dar adevarat......

In rest sa fim sanatosi...ma bucur ca cunosc un alcoolic si un nebun in ce priveste grupa sanguina...mult spor in cabina de tir, pt Nicolae-nu e asha de speriat o luna in nemtzia si zii ca idiferent de ce gandeste vizavi...se merita traita starea.....Pt nenea Peeter-salutari..desi nu e complexa relatia prin aliantza ...a fost dragutz cu mine si daca tot mi-ai adus aminte de baietzi...salutari de departe!!!!

Si ma gandesc acu daca sa mai vb cu tine asa **** cum esti....ca tot te-am prins online....sa mai discutam oare si oral?????

Cred ca fac pauza la ganduri...si ne mai hlizim dincolo....ma uit dupa unul cu casti...sper sa gasesc.Deci hai ca ne si auzim.

pup mic pt **** MARE

No comments: